Follow

©2019 by Mladi za inovacije. Proudly created with Wix.com

Ko smo mi?

Osnažujemo mlade širom Srbije

Mladi za inovacije je omladinska i studentska organizacija čiji je cilj ojačavanje i uključivanje mladih i studenata u aktivno menjanje duštva. Svoj rad pokrećemo u Beogradu, ali se nadamo da ćemo moći da osnažimo mlade ljude širom Srbije.

 

Tim Mladi za invoacije

Zajedno posvećeni za bolje uslove za mlade u Srbiji

Predsednik organizacije Mladi za inovacije je Vladimir Kljajić koji je trenutno na masteru ''Američke studije'' na Fakultetu političkih nauka. Trenutno je zaposlen kao direktor lokanog kulturnog centra na Vračaru - Božidarac. Društveno je aktivan od početka upisa na FPN. Bio je član debatnog kluba, a čak se oprobao i kao pomoćni sudija na Svetskom debatnom prvenstvu u Zagrebu. Jedan od većih uspeha smatra Festival Bolje UradiTi Sam koji promoviše DIY koncept, a koji planira da realizuje opet ove godine uz pomoć drugih članova tima. Takođe je u 2019/20 godini co-chair radne grupe za ljudstava prava koja je deo European democrat Students. Veruje da su mladi pokretači promena ali da često nemaju plan što predstavlja veliki izazov. Vegetarijanac je više od sedam godina.

 

Potpredsednik

Ovde smo da napravimo pozitivni impact

Marko Filipović je potredsednik Mladih za inovacije. Tokom prethodnog perioda se fokusirao na pokretatnje sopstvenog biznisa ali je na kraju od toga odsustao zato što je shvatio da ga više interesuje rad na različitim projektima. Voli da upoznaje prokativne i drugačije mlade ljude i zato ove godine nastavlja sa radom i unapređenju Festivala tinejdžerske umetnosti koji je vodio prošle godine, a koje okupljao od trepera do raznih alternativnih stvaraoca. Interesantne su mu praktična psihologija i socijologija kao nauke kao i pitanja kako se odluke donose unutar grupe tako da svi članovi budu uključeni, a opet da se nivo efikasnoti podigne na najviši mogući nivo. Vrlo je predan projektu sa ciljem da uspe kada mu se dopadne ideja. Još ne znamo odakle crpi energiju.

 

Potpredsednik

Osnažujemo sledeće generacije

Vladimir Milić je trenutno na studijama u Kini.